dissabte, 18 d’abril del 2015

Oxfam Trailwalker

L’Oxfam Trailwalker s’ha fet avui dia 18 d’abril, com ja sabreu molts de vosaltres quatre professors de la nostra escola han assistit en representació de tots nosaltres. Aquests professors han sigut en Joan Ramón Boixaderes, en Jordi Morte, en José Ramon Bertolín i en Toni Arco, com a equip de suport hi ha anat la Cristina Checa i l’Eva Fernández.
La finalitat d’aquesta trailwalker és recaptar diners per tal de poder construir més pous a una zona molt pobra de l’Àfrica.

Com han recollit aquests diners?

Oxfam Intermón demana a tots els equips participants que facin una aportació mínima de 1500€ per tal de poder competir. Els concursants hi han aportat una part i l’Escola ha organitzat una activitat per poder donar l’oportunitat als alumnes de poder col·laborar-hi comprant unes pulseres. En cas que es recollin més dels 1500€ necessaris, els diners sobrants també es destinen a crear pous a l’Àfrica.

Recorregut de la Trailwalker

La ruta a seguir té una allargada de 100 km, començant a Olot i acabant a Sant Feliu de Guíxols passant per Girona. Podeu seguir l’equip de l’escola al seu twitter per assabentar-vos en quin tram es troben. Cooperativa les Oliveres


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada