Reciclatge de paper


Aquest mes, els alumnes cooperativistes de 1r ESO han portat a terme una iniciativa a favor del reciclatge a l’escola Sant Gervasi. Aquesta iniciativa ja està activa i funciona perfectament, cada tarda, el delegat de classe buida la paperera blava, al contenidor que hi ha a la sortida de l’escola. Amb aquesta idea el reciclatge del paper ha augmentat moltíssim a l’escola Sant Gervasi i esperem que aquesta iniciativa duri molts anys!Papereres pels plàstics
Enguany un segon projecte ha nascut per a ser més sostenibles amb el medi ambient, els alumnes de 1r ESO han col·locat papereres de plàstic als patis de l'escola. Amb aquesta iniciativa es facilitarà el reciclatge i es farà prendre consciència a la gent de la importància d'aquest.

Desprès de més d'un mes amb aquest projecte s'han aconseguit reduir les dosis de CO2 que s'haguessin pogut enviar a l'atmosfera si no s'hagués reciclat, a més a més, l'experiència a sigut molt gratificant pels petits de l'escola que ara llencen els plàstics a les papereres corresponents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada